Skyltlängder, klänningar, nya leveranser och promenad!


I dag har varit en roligt dag i butiken då vi har sålt alltifrån mattor, barnmattor, kuddar och klänningar, till LdiR boots och skyltlängder! Alltid roligt med mycket nöjda kunder! Det är verkligen tackvare er kunder att vi alls finns. Vi känner en oerhörd tacksamhet mot alla er som är våra kunder. Utan er så vore vi ingenting! :):)

I vår webshop och butik pågår just nu vår flytt-REA på våra kuddar och plädar som vi har i butik, men även på skyltlängder och några tyger som vi ännu inte hunnit sy upp skyltlängder av från den senaste kollektionen. Ta nu en en titt på vad som finns kvar. Ni hittar det HÄR och vi säljer ut det med 30%, ett erbjudande som knappast kommer igen!

Vi har bland andra kvar dessa två underbara skyltlängder, ni hittar som sagt mer information om längd och bredd i webbshoppen i länken ovan!

DSC00631 DSC00625

I kväll känner jag mig lite extra ledig då det är en röd dag i morgon och vi har grillat kött, majskolvar, gjort potatis i ugn och en god sallad!! Jag har precis tagit ut två små portions-rabarberpajer. I bland är det bar att inte ge sig själv möjlighet att ta om och då är efterrätter i portionsstorlek perfekta tycker jag.

Nu skall jag snart ge mig ut på en liten längre promenad med lille Popcorn, jag måste ge honom lite extra tid då BAMBAM inte klarar av att få mer än ca 2 km på grund av sin ålder, men älskar sina små promenader! Popcorn måste också få sina promenader och är en livlig vovve som gärna går långt!

Hoppas ni får en fin kväll och glöm nu inte alla fina kuddar och plädar som vi säljer ut med 30%! Vi har även fått in många av Pernilla Wahlgrens klänningar nu så nu kan vi verkligen frossa bland färg och modeller! Ni hittar allting i vår webshop HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.