Sneakpeak på mitt matrum med gardiner!


Detta är bara en liten sneakbpeak på mitt matrum med gardiner men det är inte riktigt klart ännu! Jag var bara tvungen att ta ett foto för jag är helt förälskad i detta rum. I går fyllde jag skåpen med mitt underbara porslin och detta rummet är fulländat om du frågar mig. Jag älskar varje enskild detalj!

Sneakpeak på mitt matrum med gardiner!
Sneakpeak på mitt matrum med gardiner!

Mönstret på två av längderna är likadan som tapeten men mönsterstorleken är mindre på tyget. Jag är otroligt nöjd med mina val och nu återstår lite jobb med att sy lite mer kuddar!

Blommor från trädgården

Kudden i svart-vit-grå mot den underbara gardinen i graphitegrå är fantastisk. Jag älskar varje ensild del och grafiska mönster med rätt balans är helt underbara.

Min första semesterdag ägnade jag åt gardinerna och dom blev precis så vackra som jag tänkt mig. Det kommer vara lika mysigt här inne på sommaren som på vintern när vi kan tända i öppna spisen och bara mysa här inne när det är kallt på utsidan!

Sneakpeak på mitt matrum med gardiner!

Jag skall även visa er den lila längden men jag fick inte med det på bild så den kommer. Den är helt ljuvlig men jag får hålla er lite på halster!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.