Sy nytt till min fina mamma!


Just nu håller jag på att titta på tyger för att sy lite nytt och fräscht till min fina mamma! Jag har varit hemma hos mamma och röjt. Tanken är att hon skall flytta men först måste huset blir sålt och alldeles oavsett så tänkte jag fixa lite nytt till min mamma. Eftersom vi inte riktigt vet hur det går ännu så har jag börjat med att titta på tyger till nya kuddar i soffan och sovrummet för att göra om lite.

Mamma sa att hon ville ha tyger som gör henna lite pigg med fina färger så det skall hon få. Hon gillar också färgen grönt väldigt mycket så det blir grönt till vardagsrummet. Där har hon gardiner i sammet som jag redan sytt till henne!

Tanken är att jag skall sy stora kuddar till hennes soffa i det randiga tyget. Hennes gardiner går i den bruna tonen! Så vi får se vad mamma säger!

Lite fler tyger och färger skall jag ta fram. Det skall bli nytt till köket också! Vi får se vad mamma säger. Hon har bestämda åsikter om allt så klart att hon får bestämma. Hon har sagt att hon vill ha något hon blir pigg av!

I sovrummet skall jag sy kuddar med hällor som skall sitta på en stång ovanför sängen som en liten fond! Det blir åt det rosa hållet då hon har överkast med rosa fina blommor som hon valt! Om det blir detta rosa tyget nedan eller något annant är ännu inte riktigt bestämt.

Självklart får ni se vad det blir till slut och jag skall också visa er hur jag syr kuddar på ett enkelt sätt! Mamma har en vovve så det är viktigt med tyger som håller så jag har valt möblertyger med hög slitstyrka!

Hoppas ni får en fin måndag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.