Tapeter en fantasisk rumshöjare!


Jag älskar tapeter och tapeter är en underskattad rumshöjare. Tapeter gör att något händer i rummet till skillnad från om man i stället väljer att måla väggen. Fördelen med tapeter är att man också kan välja att bara tapetsera en enda vägg för att få en häftig känsla i rummet. Som här nedan med det otroligt fräcka grafiska mönter som är det senaste från Designers Guild. Ni hittar tapeterna HÄR och kan just nu handla dom med 20% rabatt och erbjudandet gäller fram till och med den 30 april.

Tapeten på bilden finns hos prettyhome.se

Här hittar ni tapeter i vår webshop och vill därför visa er lite exempel på Designers Guild senaste tillskott av grafiska tapetmönster. Otroligt fina!

Mönstret heter Manipur och finns både som tapet, möbeltyg, men även som sidan tyg. Alla lika vackr!. Här ser ni en tapetserad vägg och en gipsskiva som man tapetserat och lutat mot väggen. En väldigt fin effekt som man även själv enkelt kan göra hemma!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 123628.jpg
Manipur Jade från Designers Guild och ni hittar tapeten på www.prettyhome.se

Den vackra tapeten Manipur från Designers Guild finns i sammanlagt 7 färger och färgen ovan heter Manipur Jade.

Även på bliden nedan ser ni att det står en gipsskiva med tapet i en helt annan grön färg. Om man gör så här hemma så kan man också flytta runt denna board och det blir som en inredningspryl i sig!

Det får bli dagens lilla inredningstips från mig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.