Träning i höstmörkret!


Just nu kryper höstmörkret på allt tidigare på kvällarna och även mornarna. Det är nu det gäller att hålla fanan högt att gå ut i mörkret för att vänja sig och se att det inte är så farligt varesig med mörker eller kyla, utan faktiskt ganska skönt om man klär sig ordentligt bara. När man skall träna är det inte den tjocka jackan på för egen del, utan jag klär på mig i lager, och om det är riktigt kallt är det skönt att avsluta med en väst ovanpå.

Att klä sig för varmt blir nämligen inte alls bra för då kan man inte prestera lika bra, men man kan självklart bestämma sig för att klä sig varmt och ta en inte allt för snabb promenad. Allt är bättre än att sitta på insidan och vänta på bättre tider.

Jag hoppas i alla fall att ni ger er själv en spark så att ni kommer i gång. För det är som sagt bara ni själva som kan förändra ert eget sätt att tänka. Tänk att slippa sitta där vid årsskiftet och inte ha gått upp några kilo utan gjort det man hade som mål, gått ner i vikt eller hållit sin ursprungsvikt. Det är en skön känsla!

Att man har en plan och ger sig själv den tiden. Prioriterar bort något annat som inte är lika viktigt som hälsan, utan tar sig själv på allvar!

I söndags gjorde jag inte bara min matplanering utan jag gjorde mat till hela veckan så att jag kan fokusera på rätt saker!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.