Träning, middag och vardagsbestyr!


I dag var det måndag igen och jag har jobbat som vanligt. Parallellt pågår intensivt arbete med showroom! Skall blir roligt att visa när vi kommit en bit ytterligare! Utsidan är som sagt helt klar men på insidan håller vi nu på som bäst! Men man ser inte så mycket progress när man sätter gips ovanpå plywood och drar el så vi får komma en bit så det syns förändring först.

Efter jobbet i dag så lastade jag bara av mig datorer och annat och bytte genast om till träningskläder och gav mig av på en superpowerwalk i värmen. Jag hade gett mig den på att gå en specifik runda på 60 minuter och det tog 60 minuter och 19 sekunder! Det var väldigt varmt så svetten lackade och jag hade inte hunnit sminka av mig efter jobbet så jag såg ut som en randig katt…hahahaha, men tränat har jag gjort.

Lagom till att jag kom hem så fick jag två kräftor till förrätt och sedan matjesill och färsk potatis från egen odling. Maten har sällan smakat så bra. Nu när jag sitter och skriver så håller Stefan på att fixa fika och jag sa just att jag vill bara ha kaffe och ett glas med vatten! Vi gör alla våra val här i livet! 🙂 blink, blink….svårt val kan jag säga!

Jag har börjat fundera på det här med träning och jag har en liten plan, men jag törs inte riktigt säga den ännu för jag måste suga lite på det först! 🙂

I kväll har jag till och med hunnit måla naglarna på både fötter och händer och det blev ljusrosa som är en av mina favoritfärger.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.