Träning och framsteg


Hur går det för er med träningen? För mig har det faktiskt varit en jättebra vecka. Jag har hunnit med träningen varje dag och igår gick jag faktiskt 9 kilomter i stället för mina vanliga 7 km.

Min mat-metodik fungerar fantastiskt bra och jag känner mig mycket bättre än normalt. Det som jag fortfarande lider lite av är att jag inte riktigt kan djupandas på grund av att jag trillade olyckligt i förra veckan och det ger sig så klart till känna när jag är ute och går, men skam den som ger sig! Jag tar mina promenader i en takt som känns ok och uppenbarligen ger det ändå bra utdelning!

Jag kommer ett steg närmare mitt första mål för varje dag och det lutar åt att jag till och med kommer nå lite fortare än jag planerat för och självklart är det lite extra peppande. Så mitt första mål ser jag ut att nå i redan i nästa vecka!

Hur gör jag då, jo jag avviker inte en tum från mina principer. Jag äter förutbestämd mat och mina luncher fixar jag på helgen innan. Det blir oftast Italienska biffar med haricot verts, men även en kycklingsallad och spenatpaj har fått vara lunch.

Till middag i förra veckan gjorde jag bland annat en korvstroganoff en dag, men med den skillnaden att jag åt halva tallriken med brysselkål och sallad och fick smaka en bit på min korvstroganoff! Jag utesluter ingenting men jag planerar alla måltider i minsta detalj! Jag tackar aldrig ”JA” till fika eller något annat som jag inte själv har räknat med, och på lördagar får jag välja något som jag tycker är lite extra gott och förgyller dagen. I går blev det en av mina nybakade cocosbollar till kaffet! Ni hittar receptet HÄR

Jag tycker verkligen att jag har lyckats och jag vet att vara i klimakteriet har sina utmaningar men det känns verkligen som om jag har kommit lösningen på spåren. Inte kunde jag tänka mig för 2 år sedan att jag skulle få omvärdera allting jag trott på och levt efter i hela mitt liv, men så blev det och jag är så tacksam för min envishet för annars hade jag vägt 20 kg till idag!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.