Träning som en god vana!


Hur gör man sin träning eller sina promenader till en god vana? Jag skulle säga  att det är enkelt men ändå så svårt i bland. Jag skulle också vilja säga att hur eller var man än befinner sig i livet så måste man bestämma sig! Så nyckeln är att faktiskt att bestämma sig. Det är steg 1 oavsett var du vill ta dig. Ta dig själv på allvar.

Jag skulle vilja säga att det tar dig 3 veckor att köra in dig själv om du vill göra som jag! Tre veckor är inte mycket av din tid. Tre veckor som du skall ta en daglig promenad på 1 timma. Tre veckor är inte mycket tid. Du klarar det!

Bestäm dig idag och ge dit ut. Vänta inte att börja någon specifik dag i veckan utan tänk i stället att om du vill starta på måndag och tar en timmes promenad både lördag och söndag så kommer du ligga före…tänk tanken att ligga före med träning innan du ens har börjat! Är inte det bra!?? Det är ju superbra!!!! KÖR

img_8220

Jag vill verkligen förmedla, att kan jag så kan verkligen alla. Spelar ingen roll hur mycket du väger eller hur dåligt du är tränad. Vill du så kan du! Tro mig. Tro på dig själv! Vet ni vad det värsta och det bästa är. Att när man väl bestämt sig så är det till och med lätt, mycket lättare än vad du tror!

I morgon bitti skall jag ta min promenad på morgonen och sedan skall jag åka och fixa min klocka!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.