Träningskläder med till jobbet!


I morgon kommer mina träningskläder att få följa med till jobbet. Detta för att jag inte skall undslippa att gå till gymmet efter en hel dag på jobbet. Just nu är jag så sugen på att bygga muskler men jag måste också få in det i mitt schema på ett bra sätt.

När jag tittar på mitt dagliga schema så inser jag att det finns ingen sådan tid, och det är då jag inser hur viktigt det är att jag tvingar i väg mig själv trots brist på tid. Träning kommer ge mig mer ork, och mer ork kommer göra gott för mig! 🙂 Så resonerar jag.

Vi kommer alla till vägskäl i bland där man tappar träningen tillfälligt och så måste man ta tag i det igen. Jag kan inte säga att jag tappat det helt, men intensiteten har gått ner av både skadeskläl och tidsskäl.

Det är så dumt det där att man säger att man inte har tid, och jag säger själv att ”jag har verligen inte tid”. Det handlar bara och endast om att prioritera om! Om man inte sköter sin hälsa så har man inte så mycket kvar sedan! Så med det sagt så fundera själva på vad som är viktigt i livet!

Så kommande vecka blir det focus, att se sin träning som en del av sitt jobb, som jag brukar säga, och att betalningen är inte i SEK utan i hälsa!

Så låt oss peppa varandra att komma igen! 🙂 🙂 🙂

Vad skall vi sätta för mål, minst 30 minuter varje dag den första veckan! Det kan vara en promenad, eller en stund på gymmet men man måste röra sig konstant de 30 minuterna och man får inte träna längre en dag för att så fritt dagen efter. Hela tanken med 30 minuter om dagen är att få in rutinen! OK! 🙂 Sedan ökar vi veckan efter lite grand! Deal?!

Ha en fin kväll

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.