Träningsuppföljning för mig med undantag!


Den här veckan har jag gjort udantag så detta blir också en träningsuppföljning för mig med undantag! Det är lika bra att jag säger det för det är ingen idé att försöka hålla undan den informationen. Det har varit så ofantligt mycket att göra på jobbet så jag har knappt haft tid att tänka. Jag vet att denna veckan kommer bli minst lika hektisk och det får vara ok. I dag är jag dessutom på utbildning hela eftermiddagen.

Så detta blir undantaget som bekräftar regeln. Jag står still, eller jo jag har gått ner några hundra gram men just nu räknar jag inte det. Träningen har inte blivit av så många gånger som planerat förra veckan och jag väntar mig ungefär samma denna veckan! Jag har i alla fall tränat men inte riktigt lika mycket som min plan säger. Så med detta vill jag säga bara för att man missar några dagar är det viktigt att inte ge upp. Det är nu det är ännu viktigare.

Hur skall man hantra just undantag

Nu skall vi prata om undantag. Dom skall vara just undantag och inget annat! Hur gör man då! Jo som vanligt bestämmer man sig. Denna veckan får vara lite soft i relation till träning. I övrigt så försöker jag äta bra och på regelbundna tider i den utsträckningen jag kan! Jag kommer jobba hårt för det.

Det viktiga med undantag är att dom har en början och ett slut. Mitt undantag är slut efter fredag denna veckan! Hoppas ni får en superbra start på veckan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.