Utsmyckning av trädgården!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

I dag har jag fortsatt att utsmycka min trädgård lite. Utsmyckningen jag gör är både för att det skall bli fint, men även för att mina växter behöver stöd.

Man kan köpa stödpinnar hos blomsterbutiker men dom är verkligen inte snygga så varför inte dekorera och stödja med något som faktiskt är vackert på riktigt!

ÄLSKAR fåglarna!!

Jag har fastnat för underbara figurer som är helgjutna i gjutjärn med en grov svetsad pinne på. Jag har idag dekorerat med bland annat fåglar. Vi har dom även i vår webshop (ni hittar dom under rubriken trädgård) Dessa produkter kan vi bara sälja för hämtning för det går inte att skicka dom med posten (jo det går men det kostar en förmögenhet eftersom dom är så långa).

Fjärilarna är också vackra!

Sedan har jag underbara sländor som också är så vackra. Det är inte alltid jag använder dom som stöd, utan ibland uteslutande som dekoration!

Förutom det så har jag även inhandlat stora vallmo som är extra långa för att just kunna utgöra ett stöd för mina helt fantastiska fjärilsbuddleja jag har längs hela orangeriet i planteringslådor som vi byggde samtidigt med orangeriet.

Fjärlilsbuddlejan har äntligan börjat blomma och detta är den första som blommar. Dom är så stora och vackra så att man blir salig! Dessutom älskar fjärilarna dessa blommor så dagtid så har vi massor av fjärilar. Fonzen är helt betagen av fjärilar och sitter på insidan i orangeriet och beundrar dom! (jag skall fota honom när han gör det för han ser jätterolig ut)

Sällan jag visar en bild på hela mitt vackra betongbord. Oftast blir det på dukningar eller blommor. Jag har faktiskt aldrig tidigare eller senare sett ett sådant vackert betongbord! När jag första gången lade ögonen på det så visste jag att det var det jag ville ha! Så när vi byggde orangeriet så fanns det ingen återvändo. Jag kunde inte se något annat är just det betongbordet i mitt orangeri! Som tur var så fanns ett enda kvar! Det åkte Stefan och hämtade i Varberg där vi köpte det! 🙂 🙂

Vad tycker ni? Är det inte vackert? Jag är fullständigt förälskad i mitt betongbord! Just nu har jag plockat massor av luktärtor och satt in i orangeriet. Älskar denna tid på året!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.