Världens sötaste bebis!


Nu skall jag visa er världens finaste prinsessa!! Får jag presentera Leonore, världens sötaste bebis alla kategorier!!!! Detta lilla underverk är min systerdotter Erika´s och fina Christoffers fina dotter!

Denna lilla tjej är en kopia av Erika när hon var liten, och jag kan fortfarande komma ihåg som om det vore igår, när jag var hemma och hälsade på min storasyster när hon fått Erika, och hon såg precis ut så här med lika mycket hår. Identisk skulle jag säga! Min storasyster var så roligt för så fort lilla Erika började gråta så började Anita också att gråta för hon var så himla rädd om sin söta lilla tös tös!!!! Gulligt eller hur! 🙂 Men jag förstår henne, vem skulle inte vara rädd om en sådan här liten tös! Sedan växte lilla  Erika upp till världens vackraste tjej och tillsammans med sin lika snygga kille så blev det ett litet underbarn!!!

Världens sötaste bebis! Som en liten docka! Har ni sett hur mycket fint hår hon har. Lilla Leonore föddes den 15 maj i år och är alltså 3,5 månad, snart 4!

Den här lilla dressen köpte jag och Stefan till lilla Leonore och Erika var så gullig och skickade fina bilder på när hon har detta set på sig!

Vilken riktig liten sötnos!!! Som en liten sagobebis faktiskt!

Hoppas ni får en fantastisk onsdag!

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.