Weak Warrior


Vad är en Weak Warrior? Jo det är någon som försöker leva sitt liv och inte bara lever för helgerna. Försöker stoppa upp det ekorrhjul många av oss lever i idag.

Är du en Weekend Warrior eller är du en Weak Warrior, och vad vill du vara i framtiden? Har du funderat på det?

Jag tror att det är många av oss som kanske ställer oss den frågan, när veckorna bara rinner på och allt vi hinner är att jobba, äta och sova och plötsligt så har ännu ett år gått!

Att värdesätta det liv vi har här på jorden och faktiskt njuta mer än vi gör.

Vad är det då som gör att vi hela tiden stressar på, försöker uppnå mer och få det bättre. Jag tror inte det är någonting annant än våra förfäder upplevt. Att det ligger i människans natur att försöka få det bättre hela tiden så jag tror inte att det ligger i dagens anda, det är bara det att vi har kommit så mycket längre än våra förfäder!

Jag ville bara ge er en tankeställare. Inte ifrågasätta, utan mer få er att stanna upp och tänka efter om man prioriterar rätt saker! 🙂 Hur ser det optimala livet ut?!

Att sträva framåt är bra, men finns det en våg man måste väga det på så att balansen blir rätt och VAD ÄR rätt balans. Den är så klart olika för olika individer, men ändå viktigt att tänka på!

Det får bli dagens lilla frågeställning att fundera på!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.