Dagstur till Ullared


I förgår var jag hos Gekås i Ullared. Jag älskar att handla på Gekås och tycker att det är lika roligt varje gång jag åker dit på en dagstur. Jag försöker alltid finna gobitar som jag fotar och lägger ut på bloggen och här kommer nu några till.

Jag hoppas att ni gillar mina inlägg och att dom skall inspirera er och kanske en möjlighet att handla samma saker om ni planerar att åka till Ullared inom en snar framtid. Jag försöker att varva mina inlägg från Ullared med andra inlägg så att ni inte fullständigt skall tröttna på att jag har så många inlägg om Gekås i Ullared på rad! 🙂

Gekås har utökat sorteringen av inredning och dom hade mycket nya fina saker i guld och silver, som till exempel champangekyl som blivit så populärt den senaste tiden, men även vackra fat i både guld och silver.

Vackra silverfat på fot med handtag! Väldigt vackert i köket eller att duka med, eller varför inte som fruktfat.

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om krukor, men det fanns några till som verkligen stack ut. Dessa blomkrukor med stora bubblor fanns i grått och vitt och dom var verkligen fantastiska! Även dom fanns i flera storlekar.

Jag tycker dessa blomkrukor var så häftiga, verkligen något annat än man sett tidigare!

Ni hittar mitt andra inlägg om krukor HÄR

Dom har även massor av doftljus på Gekås och denna gången fastnade jag för ljusen i vackra burkar med mönster. Nu hade dom kommit med en burk med zebramönster. Den var både fin och ljuset doftade gott. Jag brukar gilla det färgglada men svart/vitt är alltid perfekt att blanda med starka färger för att få balans i inredningen i hemmet.

Jag måste även visa er en ljusstake senare som verkligen är ett fynd och som det finns en motsvarighet på det jag kallar ”Budget vs Fina Gatan”.

Jag önskar er en härlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.