En mysig kväll i orangeriet


Nu börjar den där härliga säsognen på allvar. I söndagskväll hade vi en mysig kväll i orangeriet. När det fortfarande är lite kyligt ute men i orangeriet är det som högsommar. Att tillbringa tid här ute är helt underbart. Bara att sätta sig här men en kopp kaffe och bara mysa. Vovvarna älskar det lika mycket som vi själva. Detta är en av dom bästa investeringar vi gjort. Nu har vi dessutom vårt vackra matrum i vår utbyggnad så man kan säga att vi har ett speciellt ställe för varje säsong. Orangeriet är dock en väldigt speciell plats med många olika användningsområden!

Någon känner sig mer än redo för att äta!

En mysig kväll i orangeriet
En mysig kväll i orangeriet

Så här såg det ut i söndagskväll

I söndagskväll gjorde Stefan drinkmackor och jag gjorde räkcocktail. Ni hittar mitt recpet på en klassisk räkcocktail HÄR. Om ni inte redan provat så måste ni! Ni kommer bli berömda! Jag gjorde ett litet misstag i söndags. Jag glömde att spara några räkor till dekoration! Räkcocktailen var gudomlig ändå, men den såg inte ut riktigt som jag önskade!

Stefan fixar drinkmackor

Stefan gör alltid Drinkmackor. Dom är supergoda och bara ordet ”drinkmacka” får hundarna att hoppa högt. De är alltid med och äter upp nästan hälften! Man får ta en tugga och så får man dela med hundarna.

Drinkmackor i orangeriet
Drinkmackor går hem hos både oss och hundar

Så här myste vi i söndagskväll med alla växter som fått flytta in i orangeriet över natten. Det ser ut som det blir massor av persikor på våra persikoträd och även massor av vindruvor som just nu håller på att bilda blommor i stora klasar som ser ut som mini-vindruvor! Så härlig tid framför oss nu!

Önskar er en härligt tisdag. Tänkte först skriva måndag men insåg att det inte stämde! Det blir helt enkelt en kort-vecka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.