Göra fint inför Advent 2023!


I går började jag lite smått att göra fint inför Advent 2023! Jag har köpt lite nya fina saker och ville också testa om det blir så fint som jag tänkt mig! Jag älskar att ligga lite före i planeringen med det mesta. Om jag har möjlighet så gör jag gärna det. För mig är det mer en lust att dekorera och göra fint! Så jag älskar högtider!

Göra fint inför Advent 2023!
Göra fint inför Advent 2023!

Vackra bords-granar i papper inför advent!

Jag har bland annat köpt dom underbaraste granarna i papper med glitter i olika storlekar som får bli en liten härligt dekoration på mitt vackra matsalsbord. Dom har en magnet som gör att dom sitter i hop fint.

Göra fint inför Advent 2023!
Göra fint inför Advent 2023!

Jag började även med att fylla min vackra vas Kolonn från Skrufs glasbruk. Älskar vasen! Vasen är väldigt stor, men det behövs för att passa på mitt långa bordet dom är 3,7 meter. Jag har köpt vasen på glasbruket på en av alla resor med vår husbil. Det var just en sådan där plats vi ville besöka, och jag hade siktat in mig på just denna vasen. Jag visste att den skulle vara en vacker dekoration på mitt bord! Det var faktiskt en av våra allra första resor vi gjorde med husbilen. Den den passar precis så fint som jag hade tänkt mig på mitt matsalsbord. Men det krävs så klart sin bukett för att fylla denna enorma vas!

Göra fint för Advent!

Bords-gran med kexben i folie

Även en liten bordsgran med kexben inslagna i vanlig folie. Jag har knutit fast kexbenen med små rosetter i lila och rosa. Granen fick också en fin plats på mitt bord. Ni hittar inlägget om hur jag gjorde HÄR.

Bords-gran med kexben i folie
Bords-gran med kexben i folie

Adventsljusstake i rosa inför första advent

Jag fyllde min adventsljusstake i plåt med glitter i botten, sedan satte jag pastellrosa ljus. Därefter dekorerade jag med dom underbaraste små mini-julgranskulor i silver, rosa och cerise! Varför inte njuta av allt det vackra så tidigt som möjligt om man kan.

Årets adventsljusstake 2023

Så härligt att städa och göra fint, ta in granen och börja lite smått att dekorera. Man behöver inte göra allting på en gång. Jag började med att fylla min härliga vas med vackra blommor! För det ger ett så fin intryck när man kommer in i rummet! Jag älskar verkligen vårt matrum som blev till med utbyggnaden i två plan, av vårt hus som vi gjorde 2021-2022.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.