Härlig fredag med sol och planering med mysig middag!


I dag har det varit en helt underbar dag! Här i Göteborg är det -7 grader vilket är ganska ovanligt. I dag är det verkligen en härlig fredag med sol och planering med mysig middag i kväll som pågår! Planeringen med dukningen gjorde jag redan vid lunch för att få se det i dagsljus.

Lyxlunch

Lunchen idag blev en riktigt lyxlunch utan att vara kaloririk på något sätt. Det blev soppa med kräftstjärtar! Så himla gott och så bra för min räkning av kalorier just nu! Man måste hitta på både bra och god mat! Det gör att man måste verkligen planera för annars kommer man inte på bra och nyttiga saker.

Soppa med kräftstjärtar till lunch
Lyxlunch med kräftstjärtar

I dag blir det som jag skrev om i går, Pasta med Valnötter! Ni hittar receptet HÄR. Jag jobbar hårt med träning och mat just nu. På helgerna planerar jag utefter vad jag kan äta och skriver upp precis allting jag äter, så jag ser verkligen fram emot min välförtjänade pasta i kväll! Jag har tränat som en galning för att kunna äta den i kväll.

Hallon Smoothie till dessert

Det blir också en hallonsmoothie senare som ni kan hitta receptet på HÄR, jag vet ingen godare smoothie. Enkel att göra och få ingredienser, precis som det skall vara! Dessutom fullproppad med C-vitamin.

recept på hallonsmoothie

I dag dukade jag upp med mitt sommarporslin som jag kallar det eftersom jag tidigare hade det i sommarstugan. Det blir turkost eftersom pannan som maten serveras i direkt på bordet är turkos! Allting måste matchas så klart!

Dukning för i kväll
Dukning i turkost och grönt

Det blir många tända ljus och alla öppna spisar skall eldas i. Vi har tre stycken totalt i huset!

Dukning i vårt matrum

Nu ser jag verkligen fram emot maten! Mums så gott det skall bli.

Dukning med sommarporslin
Dukning med sommarporslin

Först skall förstås träningen göras innan jag kan äta min underbara pasta. Det är regel nummer ett, och jag har redan gjort både morgonlöpningen på 30 mintuer och även min power walk på 30 minuter. Känns väldigt bra i kroppen även om den är lite trött just nu!

Hoppas ni får en underbar kväll och helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.