Lördag morgon och träningen fortsätter!


Jag älskar helger lika mycket som veckodagar. I dag är det lördag morgon och träningen fortsätter. I dag blir det träning på morgonen precis som vanligt. Lite utsvävningar rent kalorimässigt i går kväll men det är den totala balansen som räknas! Jag måste säga att jag känner mig så lycklig över att jag tror mig ha hittat ett sätt att hålla tränignen vid liv även vid den isolering i form av Covid-19 och jobb hemma som det innebär.

Känner mig lite som pånyttfödd! Nu är målen inriktade på det som jag kom på var en bra pepp för just mig. Det som gjort mig så peppad är att jag kom på att när jag såg bilderna på mig själv i några av mina klänningar som sitter som dom ska gjorde mig peppad. Just nu sitter dom inte bra och det gör att jag inte vill använda dom. Tänk att en sådan enkel sak kan ge mig en sådan stor pepp. Dessutom ett miljövänligt tänkt för jag har inte någon vilja alls att köpa något i en större storlek. Det kommer aldrig att hända. Men vi är alla olika och det är jag väldigt medveten om. Det som funkar för någon, är helt otänkbart för någon annan! Men det är en del av charmen med personligheter!

Jag har äntligen kommit på vad som ger just mig pepp!

Det här ger mig pepp och jag är så glad att jag hittar just det som ger mig det jag behöver för att lyckas! Denna ljuvliga klänning sitter snart lika fint igen som på bilden nedan.

Min målbild för träning
Älskar klänningen och som sitter som det är tänkt

Att träna stenhårt är min grej!

Att träna stenhårt är min grej och det är så skönt att jag hittat tillbaka igen. Även nu när jag måste göra all träning på hemmafronten. Det har varit min största utmaning. Här nedan mina fina underbara träningskläder som jag älskar, sitter snart lika bra.

Jag känner verkligen att jag är på rätt väg! Känns så fantastiskt underbart att det är svårt att sätta ord på det ens! Snyggt stylad jag var i håret här. Bilderna ger mig faktistk pepp på flera saker.

Så jag kör på med denna målbilden för att komma i några av mina klänningar och träningskläder som för tillfället sitter lite för tight. Det gör att jag för tillfället struntar jag i att anväda dom. Om inte kläderna sitter som det är tänkt så kan det kvitta, men snart är jag där! Så kul! Nu kör vi!

Jag har samma träningspass även i helgen! Jag kör så det ryker men unnar mig samtidigt som i helgen! Känns som om jag kommit på lösningen till min egen träning. Jag väger mig varje morgon för att se resultatet av min träning och kost dagen innan! Det blir inte bättre än så här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.