I dag har vi jobbat järnet på utsidan! 2 kommentarer


I dag har vi jobbat järnet på utsidan båda två. Stefan har jobbat med byggnation och jag har planterat om 16 krukor på framsidan. Jag bredde ut en gigantisk presenning på vår parkering och tog kruka för kruka och tömde på växter. Tog bort det som skulle bort och tillförde både ny jord och näring! Jag har haft planteringarna i krukorna i 5 år. Så i år var det dags att ge dom helt ny jord istället för att bara fylla på med lite näring! Det kommer göra susen! Nu har jag dessutom samvete att addera några krukor om jag skulle vilja det. Det är jag ganska säker på att jag vill.

Hur som helst så månste jag visa er hur vår ritning nu har blivit verkligehet på endaste en vecka! Förra söndagen färdigställde Stefan ritningen som såg ut så här!

Pergolan är på plats

Här är det färdiga resultatet. Vet inte hur han hunnit göra allt men han har jobbat mycket!

Framsidans trädgård

Nu återstår jordhögar och grästorvor på framsidan som skall bort. Sedan skall det grävas lite till och göra planteringar. I blomlådorna skall sättas platonmatta innan något kan planteras!

Vi visste att regnet skulle komma vid 14:00 så vi jobbade på i snabb takt. Jag han dessutom ut en sväng med hundarna mellan omplanteringarna också. När regnet kom hade jag prepparerat 10 säckar med plantor grenar och löv för återvinning så då åkte vi även en tur dit!

Så skönt att gå in och känna att man kan göra vad som helst med gott samvete efter en hård förmiddag. Behöver jag tillägga att vi gick upp klockan 06:00. Jag ser så mycket fram emot fortsättningen och lite fint väder!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “I dag har vi jobbat järnet på utsidan!