Kroppen är det viktigaste redskapet jag har!


Jag har inte kommit upp i full träning sedan min operation. Jag gör mina promenader men jag behöver nu öka takten på träningen. Å andra sidan har jag jobbat hårt i trädgården. På så sätt ändå kämpat på men jag känner genast att jag måste skärpa till mig. Kroppen är det viktigaste redskapet jag har! Jag kan och får helt enkelt inte försumma den för det innebär att jag försummar mig själv! Om inte min kropp mår bra så kommer inte heller jag att må bra långsiktigt! Det vet jag!

Kroppen är det viktigaste redskap jag har

Nu handlar det kanske inte så mycket om det men i bland så måste jag hålla ett eget försvarstal inför mig själv för att poängtera hur viktigt det är. Man kan ha 1000 saker man måste göra, men om man inte hinner med att sköta sin kropp och träna då kommmer man inte orka i längden. Så enkelt är det.

Så återgång till min träning och jag tror jag skall sätta i gång även en armhävningsträning igen här på bloggen. Det brukar få i gång mig och jag tycker det är bra som grundträning eftersom den samtidigt tränar så många muskler.

Hoppas er vecka startat på bästa sätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.