Ny bil beställd och självklart en Volvo Recharged!


I dag har jag beställ en ny bil. Det blev en Volvo V90 Recharged T8 R-Design. Färgen, som är otroligt viktig när jag beställer bil, blev en Demin blue! Så snygg med de svarta detaljerna som en R-Design har! Jag hoppas den levereras snart. Har dock ej fått leveransdatum ännu! Jag valde självklart en automatväxlad. När man bor i en stad där det ofta är kö, är det oerhört skönt att köra en automatväxlad bil.

Denna bil som är årsmodell 2022 och har en eldrift på 57 kilometer på en laddning. Perfekt när man kör inne i staden, och ofta inte åker längre än så. I övrig tankar man bensin om man skulle behöva åka längre.

Volvo V90 Recharged T8 R-Design MY2022

Självklart finns det en sak som är väldigt viktigt när man beställer bil och det är att se hur många gram koldioxid den gör av med per kilometer och att den ligger en bra bit under de gränsvärden man satt upp för en miljöbil. Denna modell med utrustningen jag valt ligger på 50 gram CO2 per kilometer. För mig är det viktigt att tänka på när jag beställer bil.

Ser verkligen fram emot min nya bil i en färg jag aldrig tidigare valt! Min stora passion här i livet är att lyssna på pop-musik med högt ljud och därför valde jag också Bowers&Wilkins musikanläggning i bilen. Så nu ser jag fram emot att få redan på när denna härlig bil kan levereras!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.