Köpa billiga fröer för sådd!


Måste bara tipsa er om att köpa billiga fröer för sådd just nu på Blomsterlandet ett erbjudande denna vecka med 50% på fröer. Perfekt att handla inför alla förodlingar som skall göras! Oftast handlar jag mina fröer på nätet. Där är det absolut billigast att handla. Jag kunde inte motstå frestelsen. Att handla lite nya fröer och har handlat lite av varje även om jag redan har ett överflöd av fröer. Vissa fröer tar slut väldigt fort, om man som jag, sår i omgångar för flera skörder!

Fröer med 50% rabatt

Jag brukar sätta i gång de flesta odlingar i februari, även om jag redan satt i gång en del som behöver mer tid.

Förra året planterade jag sparris och nu köpte jag sparrisfrön för det känns roligt att så något man redan har tillgång till. Då blir inte längtan så stor utan man kan se om det fungerar. Förra året köpte jag fyra fina plantor med sparris och dom kostade 300 kr styck. Om jag kan så själv så kommer jag bli överlycklig! Vi får se hur det går med mina odlingar för det kommer ta tid eftersom det inte blir skörd de första två åren.

Sedan köpte jag även ett antal kryddor för att vi skall preparera vår nya anläggning med bland annat rosmarin och citronmeliss som jag använder en del av. Detta med vår nya hydroponiska anläggning är verkligen roligt. Ni kan läsa mer HÄR om ni är intresserade!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.