Hur man håller motivationen uppe när resultaten uteblir!


Denna veckan har varit tuff ur träningssynvinkel! Jag vet av erfarenhet att det alltid är så här när man först gått ner flera kilo ganska enkelt. Jag har därför förberett mig på att trots hård träning och kontrollerad kost så blev denna veckan en tuff vecka. Jag har i princip stått still viktmässigt men ser att det händer saker!

Det är då det gäller att hålla sina mål väldigt levande och klara! Vad är det jag vill uppnå och varför? Att intala sig själv att nu när jag kört så hårt kan jag inte förstöra det genom att ge upp, eller äta annorlunda eller träna mindre. Det är dom här platåerna som är ett måste att ta sig över för sedan kommer resultaten igen. Det är det som är viktigt att komma i håg. Det måste få gå lite dåligt för att sedan kunna gå ännu bättre! Man måste ha lite tålamod!

Så med det sagt så vill jag bara säga att håll i och håll ut! Jag kör löpning i dag också och min förmåga har ökat och det känns otroligt bra! Att tänka på att få vara frisk och känna att kroppen hänger med är väldigt viktigt! Jag vill verkligen vara frisk och känna mig fräsch och på topp. Så jag kommer kämpa på hela veckan ut även om resultaten uteblir denna vecka!

I dag är det trots allt fredag och jag kommer som vanligt att unna mig något lite extra gott i kväll. Det är mitt sätt att fortsätta kämpa på och se fredagarna som en liten morot, men att inte överstiga mina intag men ändå unna mig något lite extra!

Hoppas ni får en superfin fredag och sköt om er där ute!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.