Mellokväll med middag och dessert!


I dag har vi varit på tur och gjort lite av varje, men nu i kväll har det bara blivit mys. Vi har fixat med våra odlingar och sedan har vi lagt middag tillsammans. Vi ville ha en mellokväll med middag och dessert! Jag gjorde en dessert i form av två små smulpajer med björnbär serverades med vaniljsås och kaffe efter middagen!

Mellokväll och dukning

Vi har laddat upp för i kväll för nu när det inte går att göra så mycket så får man gå ”all in” på det som finns och i kväll är det melodifestivalen. Jag har tre favoriter och det är Charlotte Perelli, Tusse och The Mamas. Jag tror att någon av dom tre kammar hem vinsten.

Mellokväll med middag
Mellokväll och njuter av färgglad dukning

Att göra dukningar inför middag är en av mina favoritsysselsättningar. Jag njuter nog mest själv och jag älskar verkligen att göra fint! Det finns inget bättre enligt mig själv!

Jag kan liksom aldrig få nog av söta detaljer, dubbla bordsunderlägg eller sockrade glas! Jag vill ha extra allt!

Dukning med dessertsked för kvällens dessert

Mina vackra gröna ljusstakar

Dom vackra gröna ljusstakarna med rosa ljus i har jag köpt på en loppis för 20 kr. Jag ÄLSKAR dom. Jag har haft dom i säkert 3-4 år nu, men jag tycker dom är så vackra! De är handmålade och har guld målat i små streck runt hela blomman!

En fin dukning med mina fina ljusstakar i grönt

Ranunklerna står sig fint. Jag köpte dom för en vecka sedan och de kostade 29 kr för en kruka. Så fina och jag ställer ut dom på dagtid så dom får lite kyla! Ni kan läsa om hur man sköter Ranunkler HÄR jag har skrivt ett inlägg om just det eftersom det är lite speciella blommor!

Vi har tänkt brasan så klart för att njuta lite extra. Jag kan säga att under denna höst och vinter har jag blivit en ännu större konsument av ljus! Eftersom man måste vara hemma så mycket så vill jag göra det extra mysigt. Jag tycker det är superviktigt!

Underläggen är gjorda av färgade ullkulor och jag tycker dom är så vackra!

Underläggen är för att kunna ställa min vackra stekpanna i turkost direkt på bordet

Jag tänke ge er receptet på vår middag i morgon istället! Jag ville bara titta in och önska er en underbar kväll! Nu skall jag fylla några chips- och godisskålar och fylla cocacola i glasen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.