Nyårsdukning 2022


Förra årets dukning inför nyårsafton blev en succé även till vovvarna. Årets Nyårsdukning 2022 är inte riktigt bestämd ännu men här kommer lite härlig inspiration. Vi firar alltid nyår hemma med tanke på smällare och nu skall det inte vara lika mycket men att lämna hundarna hemma eller gå någonstans om inte känner sig trygga är inte ett alternativ för oss. Förra året fick en rolig idé på förmiddagen att duka även för mina fina vovvar och åket i väg till en loppis i närheten där jag bor och köpte fina gamla likörglas på fot.

Vikta servetter, fina tallrikar, sockrade glas, blommor. Helt enkelt mycket av allt! Jag tror bestämt det blir något liknande i år. Även detta porslin kommer från Designers Guild.

Nyårsdukning 2022
Nyårsdukning 2022

Vovvarna får som vanligt sitta på betongbänken, och sedan någon månad tillbaka har jag bytt ut renskinn mot grå fårskinn, men denna bild är sedan förra året. Vovvarna tycker dom är sköna att ligga på.

Min lille Boss som tittar fram bakom glaset. Alltid lika nyfiken och vill vara med vad jag än gör. Är jag i köket så ligger han nedanför spisen. Dukar jag så kommer han och sätter sig på bänken.

Nyårsdukning
Inspiration Nyårsdukning!

Här ser ni också alla frostade glas med färgat socker i rosa och ni hittar beskrivningen hur man gör HÄR. Det är superenkelt. Nu går vi mot ljusare tider och porslin i glada färger gör mig glad.

I dag eller i morgon skall jag köpa lite extra blommor. Mitt recept på marängsviss hittar ni HÄR som blir dessert även i år. Det var lite inspiration från min sida, men dekoration av blommor och även lite fint till vovvarna. Ni hittar även recept på Räkcocktail bland de senaste inläggen på min blogg.

Önskar er en fortsatt trevlig torsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.