Lax med räkröra 5 kommentarer


Ett annat tips på förrätt inför Nyår är lax med räkröra. Väldigt enkelt att göra och en lagom förrätt och dessutom utan kolhydrater! Jag föredrar att göra den med rökt lax men det är så klart en smaksak.

Lax med räkröra
Lax med räkröra

Lax med räkröra

Detta behöver du för att göra en superenkel förrätt som inte tar någon tid alls i anspråk och med fördel kan förberedas flera timmar i förväg.

Ingredienser

Salladsblad

Rökt lax

Lyx-räkröra

Dill

Gör så här

Lägg salladsbladet på tallriken och tag en matsked med räkröra och lägg på salladsbladet. Tag en skiva med rökt lax och rulla om räkröran. Laxskivan fastnar av sig själv i rökröran och avsluta med en dillkvist som dekoration. Detta blir väldigt gott.

Lax med räkröra
Enkel förrätt som inte tar någon tid att göra

Dagarna går fort

I dag är det redan fredag och jag förstår inte hur fort dagarna går. Att det snart är 2023 känns väldigt bra. 2022 har varit ett speciellt, och väldigt bra år. Det är så mycket som fallit på plats och blivit precis som jag önskat och tänkt!

Här hemma myser vi så mycket vi kan. Själv jobbar jag alla mellandagar men det känns bra att få gjort mycket jobb som man inte hinner med när det är full fart.

Att tända i öppna spisen är så mysigt och jag har absolut inget emot den mörka årstiden. Höst är min bästa årstid och vinter är mysigt och särskilt om det är lite snö. Snart börjar säsongen för odling och det ser jag fram emot.

Att elda i brasan denna tiden på året är mysigt!
Vår fina plats i vardagsrummet med supersköna fåtöljer

Vovvarna älskar dom här dagarna när vi är hemma och myser och nyårsafton är en sådan dag som vi alltid firar hemma med vovvarna. Det är så mycket smällare och vi vill att dom skall känna sig trygga. Det går före allting annat. Vi tycker det är supermysigt att ordna och fixa inför nyår hemma.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Lax med räkröra