Avsluta veckan med Champagnens dag!


Att avsluta veckan med Champagnens dag kan inte bli så mycket bättre. Jag har haft en enormt hektisk vecka på alla fronter som egentligen började med att hela måndagen gick till utbildning och då kom jag lite i otakt. När man förlorar en arbetsdag så spiller det över på resterande vecka. Även kommande vecka så kommer det bli likadant så jag skall försöka att förbereda mig så jag hinner med lite bättre.

Avsluta veckan med Champagnens dag!

Certifierad Styrelseutbildning

Jag går en styrelseutbildning som är otroligt rolig och lärorik och tanken är självklart att sedan ha en bra grund för att kunna sitta i styrelser. Jag har suttit i flera styrelser redan innan men detta är en diplomerad utbildning så att jag skall ha alla de verktyg jag behöver för att förbättra styrelsearbetat och utveckla samspelet mellan styrelsens intressenter. Det är viktigt att man till fullo förstår allas roller för att kunna driva arbetet på ett strategiskt och affärsutvecklande sätt i styrelserummet. Jätteroligt och något jag ser fram emot att nyttja i framtida roller. Man träffar också otroligt mycket intressanta människor som är där av precis samma anledning som jag själv. Så även om veckan blev stressig så är det värt varje minut!

Champagnens dag

Men i går var det alltså champagnens dag och då låg det självklart en flaska på kylning hemma hos oss. Vi gjorde i vanlig ordning middag med förrätt och varmrätt och myste med vovvarna. Våra fredagar är verkligen en myskväll med levande ljus och eld i våra öppna spisar. Fina dukningar, färska blommor och bara slappna av efter en hektiskt vecka. Härligt!

Fortfarande producerar trädgården en hel del blommor och det är det första jag gör när jag kommer hem på fredag. Att plocka in nya färska blommor!

Hoppas ni hade en mysig fredag och om ni glömde av champagnens dag så kan man alltid fira en dag i efterhand!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.