Träningsuppföljning och hur jag styr!


Den här veckan har varit en väldigt bra vecka som dom flesta veckor. I dag tänkte jag gå in lite på min träningsuppföljning och hur jag styr och tänker om mat. Jag har gått ner ytterligare 0,5 kg och 5 cm totoalt. Även om det inte syns så mycket på vikt och mått denna vecka så börjar jag nu stabilisera mig avseende min vikt. Mina planer känns som allt annat än uppoffringar. Jag äter god mat och det fungerar bra. Målet är att bli av med några extra kilon som jag lagt på under Covid-19 och hitta en bra balans igen!

Träningsprogram och armhävningsutmaning och plankan

Exempel på helgens mat

I går gjorde jag kantarellsmörgåsar till lunch och till middag blev det lövbiff med hemmagjord pepparsås. Jag serverade blomkål i stället för potatis. Det blev verkligen supergott. Så maten jag äter känns verkligen inte som en uppoffring. Till så stor del som möjligt har jag tagit bort alla kohydrater jag kan. Denna veckan precis som förra har det blivit kantarellsmörgåsar, och normalt sett så äter jag inget bröd men eftersom jag håller hårt i allt annat så har det fungerat! Säsongens guld från skogen måste man ta vara på. Det är så jag tänker. Att jag måste unna mig det goda men i rätt mängd och vid rätt tillfälle. Utöver det så måste jag än mer noggrant tänka på vad jag stoppar i mig i övrigt och i vissa fall kompensera med mer träning.

Luncherna blir sallader

Luncherna blir sallad från Piccadelli och jag har gjort några undantag vid något tillfälle. Men det är detta som är planen. Att hitta en bra bas. Att ha en grundplan, men äta det man vill vid speciellt utvalda tillfällen men inte alltid. Att alltid själv välja ut vad just det där är som man längtar lite extra efter och att aldrig ge vika för att någon bjuder på fika. Det viktiga är att ha en bra balans.

Den här helgen har det blivit långa promenader varje dag och i dag skall jag på utbildning så jag kommer inte komma hem förrän sent. Därför kommer det inte att blir någon träning i dag. Det är ok för jag har nämligen kompenserat i helgen! Så nu in i nästa vecka och se vad den har för något att erbjuda!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.