Bra dag och kväll!


Vilken härlig dag vi haft här i Göteborg idag. Solen har stått högt på himlen men det har varit kallt ute! Själv har jag varit och köpt lite frö och en blomma till köksfönstret för att börja montera ner julen! Än låter jag den vara kvar några dagar men sedan får våren komma in hemma hos mig!

Vi firade dagen med en liten semla! Mums! En av denna tidens bästa saker men man måste bara träna ordentligt innan så att man kan tillgodo göra sig den med gott samvete!

Vi har städat och dammsugit lite för att det skall kännas bra nu när det nya arbetsåret börjar för oss i morgon. Själv tycker jag att det skall bli jätteroligt att komma till jobbet igen och snart börjar jag på mitt nya jobb som jag ser fram emot jättemycket! Ni kan läsa mer om det HÄR! Så himla glad och stolt över mig själv!

I kväll blir det rester av den goda lasagnen med spenat och köttfärs med en fräsch sallad till och receptet på denna hittar ni HÄR. Superbra att göra mat som räcker mer än en dag så behöver man inte fokusera så mycket på matlagning varje dag! Bra planering kallas det!

Nu skall jag sätta några av mina nyinköpta frön och fylla mina fönsterbräden med tills dom tittar upp över ytan då är det dags för mitt underbara orangeri! 🙂

Ha en underbar kväll alla underbara människor!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.