Ett nytt arbetsår startar!


Detta inlägg innehåller annonslänkar i samarbete med Stronger

Så är vi då här. Efter en lång härlig ledighet så drar då rutinerna i gång igen, fast nu med nytt år! Härligt tycker jag. Nu har man alla förutsättningar att göra detta året till ett ännu bättre år än det förra, om det nu är möjligt.

Vi har massor med planer och frågan är hur mycket man hinner med, men jag hoppas på en hel del! Lyckas jag med det så är det stort! Jag börjar mitt nya jobb snart. En fantastisk möjlighet och en stor utmaning men så spännande!

Jag skall ta tag i min träning ordentligt igen. Ta tag i mina rutiner som jag redan startat med över ledigheten. Nå mina träningsmål. Det första målet jag har är satt till den 19 februari! 🙂 Det skall jag fixa!

När jag sätter mål så ”frågar jag alltid mig själv” ”Vad önskar du dig Berith” och när jag svarat på den frågan så får det bli min belöning när målet är nått! Det måste så klart vara rimligt…hahahah. Så funkar jag! Jag gör detta endast för mig själv! Det är mig själv som det är allra viktigast att jag trivs med för mig måste jag umgås med hela dagarna! Alltså är det viktigt för min hälsa att jag mår bra och känner mig frisk och hälsosam! Det är det enda jag kan göra för att få ett långt och hälsosamt liv men samtidigt är det så klart ingen garanti. Vi lever på lånad tid.

Den här gången är min önskan ett nytt tränings-set från en av mina favoriter….som ni hittar HÄR

Att mitt nya mål med min grönsaksodling är en del av detta, det kommer göra mina mål lättare att nå! Kom igen nu och häng med i denna resa mot formtoppen! Väg dig själv varje morgon efter första toalettbesöket och håll koll på vad du stoppar i dig och hur det påverkar hur du mår och hur

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.