CornaVirusets påverkan på tillvaron!


Denna veckan kommer gå till historien. Ber om ursäkt för min frånvaro men denna veckan har varit allt annat än normal.

På jobbet har vi tagit nya beslut varje dag avseende hantering av Coronavirus. I går vid lunch tog vi beslutet att jobba hemifrån i nästa vecka för att säkerställa allas säkerhet. Ett bra beslut. Själv anser jag att har man en liten verksamhet där påverkan inte blir lika stor, och där vi dessutom jobbar mycket redan via möten med telefonkonferanser så anserjag att det beslutet är väldigt enkelt. Så tycker inte alla.

Om vi med gemensamma insatser lyckas att i alla fall stoppa framfarten och minska kurvan av sjuka så minskar vi också samtidigt påverkan på samhället och företagen. Att stora företag med många anställda har svårare att ta liknande beslut det förstår jag verkligen. En balansgång, men för ett litet företag som vårt är det inte ett svårt beslut anser jag.

Själv har jag fyllt kyl och frys med mat. Laddat med hundmat, bakprylar, och konserver. Jag känner mig inte så orolig för mig själv, men om man skall hindra smittan så skall man så klart undvika att träffa människor och jag tänker göra mitt yttersta för att hjälpa till. Om vi inte alla hjälps åt så hjälper det inte att jobba hemifrån eller att ta till andra drastiska åtgärder. Så vi tillsammans bär alla ett ansvar och jag tar det på största allvar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.