En fredag på en tisdag!


I dag är det lite som en fredag på en tisdag, för onsdag är en lördag. Sedan är det torsdag och fredag igen och en helg! Vi har det bra!

Jag har precis varit på en lunchpromenad med vovvarna. Tanken är att jag skall träna i eftermiddag för att kompensera. Till lunch i dag blev det Italienska köttförsbiffar med haricot verts och fetaost. Så himla gott och då är det ändå ”kom i form mat”! Det är bra när man hittar saker att äta som man älskar! Det är ett vinnande koncept.

Jag har dessutom investerat i nya träningskläder! Jag behövde verkligen det. Jag vet inte hur ni är, men jag hittar favoriter som sitter skönt och sedan vill jag bara ha dom! Jag köpte SATS egna träningskläder då jag såg ett par i en färg jag verkligen gillar. Jag tycker dom är väldigt sköna och sitter bra! Men man måste träna i dom en gång för att se om dom verkligen är perfekta och håller måttet.

Bilden på träningskläderna blev inte den bästa. Färgen är gråblå. Jag gillar allt som går åt blått om det är kläder som jag skall ha på mig då jag klär i kalla färger och älskar kalla färger över lag!

Jag får ta en ny bild när jag har dom på mig så ni kan se. Nu skall jag bara få till mitt träningspass. Jag kan knappt lyfta armarna ovanför huvudet sedan passet i söndags. Älskar den känslan!

Önskar er en fin eftermiddag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.