En lite av varje dag med plantering, träning och husbygge!


I dag har verkligen blivit en dag med lite av varje. Började som jag tidigare sa med skönsång för Stefan som fyller år, så jag hade ställt klockan på 05:45.

Sedan blev det träning med 7 kilometer och efter det en hundpromenad när jag kom hem. På hundpromenaden plockade jag med mig lite ris med ”kattfötter”

Därefter så gjorde jag lunch till mig och Stefan samtidigt som jag bakade en äppelpaj. I dag bestod lunchen av kycklingfilé med blomkålsris och creme av fetaos, soltorkade tomater.

Sedan bar det av till Blomsterlandet för att köpa mer jord. När jag kom hem så planterade jag 63 stycken lökar, 42 gula löker och 21 röda. Jag försår alltid lök för det gör att jag får så mycket tidigare skörd!

Sedan planterade jag om alla Rosenskäror. Jag har sått både rosa, vita, cerisa och gula i år. Så vi får se vad det blir av dom. Dom ser inte mycket ut för världen just nu men dom blir alltid jättefina!

Sedan har jag även satt potatis för groddning!

Därefter har jag hjälpt Stefan med taken. Det absolut läskigaste så när han bad mig för 3:e gånen att komma upp och hjälpa honom då kände jag att det blev för mycket så jag bad att få gå ner igen. Jag är fruktansvärt höjdrädd så att jag kunde hjälpa honom alls under dagen är en presetation i sig, men till slut kunde jag inte längre!

Ja det var verkligen en dag med lite av varje, och med lite tur så blir det en halv pizza till middag i kväll och lite äpplepaj med vaniljsås och kaffe!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.