En superhärlig fredag med mycket uträttat!


I dag är det fredag och vi har haft en sådan perfekt fredag. Har fått massor fixat och dessutom varit på en liten tur för att känna in vår husbil som vi får om ett halvår! Vi är så taggade på detta. Det skall bli helt underbart. Vi har så många ställen vi vill se och uppleva med vovvarna!

En superhärlig fredag med mycket uträttat!
En superhärlig fredag med mycket uträttat!

På vägen hem åkte vi till en av de mest underbara handelsträdgårdar i närheten av Göteborg. Jag köpte lite nya växter och bland annat höstanemoner som jag skall plantera i helgen! Precis när vi kom hem så började det ösregna. Så perfekt så vi startade med middagen och dukade fint i vårt nya matrum.

Jag vill alltid har fina blommor på bordet och fick springa ut i ösregnet för att plocka blommor i trädgården. Vad gör man inte för att få lite fint!

Blommor från trädgården

Vi tände även i öppna spisen

Vi tände öppna spisen när det var så ruggit på utsidan.

Det viktiga för oss är att hundarna trivs och dom älskar betongbänkarna och vill gärna vara där. Tror dom är svala och sköna. Vi eldade till och med i öppna spisen för det plötsligt blev så ruggit väder på utsidan. Supermysigt. När vi ätit färdigt och dom fått sina tallrikar med potatis och lax så somnade dom båda på bänken.

Vovvarna somnade på bänken

Men efter middagen så kom solen fram igen.

Nu har jag plockat sniglar i trädgården och vi skall bara njuta av resten av kvällen tillsammans med våra gosse-troll Fonzen och Boss. Önskar er en underbar fortsatt fredag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.