Fredagsfeeling och 4 veckor har gått!


I dag är det fredag igen och jag har verkligen fredagsfeeling och 4 veckor har gått sedan min operation. Nu får jag äntligen börja träna igen. Så härligt med fredag men det känns verkligen som om det är antingen måndag eller fredag hela tiden! Jag förstår inte hur fort veckorna går!

Fredagsfeeling och börjat sminka mig igen

Allting känns bra och jag kan äntligen börja sminka mig igen. Sminka över blåmärken. Jag skall helst inte sminka operationssåret men det döljs lite grand av mitt hårfäste kan man säga så det är inte så uppenbart om man inte står precis och stirrar på mig. Just nu har jag aldrig på kameran när jag har teamsmöte på jobbet. Det blir en sådan närbild så jag tycker inte det känns bra. I dag blev det min nya jeansdress och bilden är lite på håll kan man inte riktigt se, och när jag dessutom har sminkat mig och fixat håret så det döjs av lockarna.

Fredagsfeeling och jeansdress från Other Stories

I dag när jag kom upp så hade Stefan gått upp före mig och det stod en kopp kaffe klar vid min dator och Stefan hade tänt i öppna spisen. Så himla mysig känsla!

Helgens sysslor

I helgen skall jag plantera om massor med plantor och andra som jag måste toppa. Oftan när jag toppar planot så använder jag toppen för att plantera en ny planta! Det gör att man får dubbelt så många och plantorna blir fina och förgrenar sig.

Jag måste också in en sväng till kontoret i helgen! Jag har lite pappersarbete jag måste göra men jag gör det heller på helgen eftersom jag just nu inte vill träffa någon med tanke på Covid-19. Så det passar mig perfekt!

I dag är det dock en helt vanlig arbetsdag. Hoppas ni får en underbar start på er fredag och helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.