Jag unnat mig något fint från Gucci!


I går eftermiddagen när jag var klar med mitt jobb vid 4-tiden så åkte jag och Stefan till stan. Jag ville ha ett par nya glasögon och tyckte det var dags för mig att förnya mig! Så i dag har jag unnat mig något fint från Gucci. Jag känner mig så nöjd med mitt val och längtar tills jag får dom!

Det blev två par sammanlagt. Ett par glasögon och ett par solglasögon. Båda med likadan båge. Men båda paren har båda min styrka och progressiva glas, så jag slipper byta hela tiden när jag har solglasögonen på. Jag valde också ett glas till solglasögonen som är tonade och därför inte helt mörka. Det är lite dyrare men jag tyckte att det kommer bli så fint.

Gucci har fina modeller

Av någon outgrundlig anledning hamnar jag alltid på Gucci när jag provar mig fram. Det är det märke som verkar ha de mest annorlunda bågarna och som sticker ut lite grand.

Så här ser mina nya bågar ut!

Guccibågar

Det syns kanske inte på bilden men glasögonen är ganska stora. Det passar mig då jag gärna vill ha glasögon som syns. Jag vill att dom sticker ut. Efter att nu ha haft ett antal i färg, också dom från Gucci. Valde jag nu ett par svarta coola! Så nöjd med mitt val. Mest nöjd med att jag beställde både solglasögon och glasögon med progressiva glas. Bågarna är riktigt coola!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.