Dagstur till Gekås i Ullared!


I dag gick vi upp klockan 05:30 för att göra oss i ordning och åka till Ullared. Vi har inte varit där under hela pandemin så behovet är stort. Särskilt till vovvarna. Vi handlar alltid alla kex och godis till hundarna där. Så det blev en dagstur till Gekås i Ullared för att fylla på våra lager. Gissa om vovvarna var taggade på att plockar ur påsarna när vi kom hem! De gjorde glädjeskutt när dom fick kex!

Dagstur till Gekås i Ullared
Dagstur till Gekås i Ullared

Märgkexen kostar 24 kr för 800 gram. Jag köper kanske 20 påsar så att jag har tills nästa gång!

Märgkex från Ullared

Mini Frolic kostar 39 kr för en påse! Jättebilligt

Mini Frolic från Ullared

Dom små hundkexbenen älskar vovvarna. Dom köper man i lösvikt för 29.90 kr per kilo. Jag köpte 5,4 kilo! Vi tränar och leker mycket och då är det perfekt med godis!

Minikexben från Ullared

Leversnittar är också perfekt att ha i fickan när man är ute och går! Lätt att bryta en liten bit och dom älskar dom!

Leversnittar från Ullared

Jag älskar Gekås Ullared

Man sparar massor av pengar på helt vanliga vardagsprylar och det passar mig perfekt. Jag köper allt mitt rengöringsmedel och tvättmedel, tvål och annat som behövs i hushållet på Gekås i Ullared. Det gör jag ca 2-3 ggr om året. Allt godis till hundarna köper jag där eftersom det är mer än hälften så billigt som om jag skulle köpta det på en vanligt butik i Göteborg. Jag tycker det är roligt att spara pengar på saker som jag ändå måste köpa. Dessutom blir det en trevlig liten tur och vi brukar fika med en cappuccino och en räksmörgås när vi är där. Det brukar vi göra när vi handlat hälften av allt vi tänkt och har på inköpslistan. Jag skriver alltid en lista av exakt vad jag skall handla.

Bara som ett prisexempel så köper jag tvål för 8,95 kr för 500 gram som i butik kostar 15 kr när dom har rabatt. Annars kostar det närmare 20 kr. Jag köper kanske 20 flaskor och så har jag tills nästa gång jag åker. Likadant med tvättmedel. Det handlar jag för 8,95 för 800 gram istället för 35 kr för ett paket i butiken hemma. Jag köper kanske 10-15 paket och så räcker det till nästa gång. Glasputs koster 9,95 istället för 28 kr och så vidare!

Tränings-set i marinblått

I dag hittade jag ett tränings-set. Jag har inte hittat något fint de senaste gångerna men denna gången hade de något som passade mig. Det blev en tränings-BH, två likadana tröljor i blått. Träningstights i blått och en långärmad tröja i blått som jag kan ha till hösten! Perfekt att byta med. Alla delar kostade mellan 79-99 kr per del! Det kallar jag billigt! Superskönt material!

Tränings-set

Gekås All Basic sortiment

Gekås har fått ett väldigt snyggt eget sortimet av T-shirts som heter All Basic som har ett fantastiskt stretchigt material. Det finns både för tjejer och killar och det köper vi alltid av. Något som jag verkligen vill rekommendera.

I dag köpte vi även svart färg för att färga in tyget till våra dynor som blivit blekt. Så just i denna stund ligger det i tvätt maskinen för att se om det fungerar bra! Om dom bli svarta är det fantastiskt! Jag funderade på att slänga dynorna och köpa nya! Nu behöver jag inte det.

Något annat som jag alltid köper är också bakpulver, vaniljsocker, fröer till fröknäcke, kryddor, pärlsocker och florsocker. Jag gör nämligen av med massor när jag bakar och att kunna köpa det superbilligt tycker jag är toppen. Så jag har speciella saker jag alltid handlar och följer slaviskt min inköpslista.

Dra-på-lakan till vår husbil

Något som jag köpte i dag var dra-på-lakan till vår nya husbil. Perfekt och kostar en bråkdel. Kostade 119 kr styck i satin och vill man ha i vanlig bomull så kostar dom 99 kr styck. Jag köpte två lakan i grått som kommer passa påslakanet jag köpt från Designers Guild perfekt! Allt sådant handlar jag på Gekås i Ullared.

Dra på lakan i satin

Jag älskar Ullared. Det måste vara perfekt för en barnfamilj att handla barnkläder där. Kostar en bråkdel och dom har massor med fint! Så mitt tips är att åk till Ullared. Ni kommer inte att ångra er. Första gången man åker behöver man kanske första se vad dom har men därefter är det perfekt med in inköpslista. Det är mitt tips.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.