Nya löparskor till mig för träning!


När jag skrev rubriken ”nya löparskor för träning” så insåg jag plötsligt hur längesedan det var jag skrev något om träning. Det är nämligen så att jag under en längre tid behövt nya löparskor. Man precis som allting annat så har det hamnat långt ner på listan när man inte kunnat besöka butiker under pandemin. Sent i går kväll bestämde jag mig för att detta måste ske. Jag har nämligen för små skor och klämt en tå där nageln nu håller på att trilla av.

Nya löparskor till mig för träning
Nya löparskor till mig för träning

Under denna tid har jag försökt att parera problemet genom att använda skor som jag egenligen inte skall använda. Jag bestämde mig att nu fick det vara nog. Nu när får besöka butiker igen kändes det dags att slå till på ett par nya löparskor!

Asics i en större storlek

Det blev ett par Asics i en större storlek än dom jag har så att inte tån skall klämmas. Skorna sitter ändå fantastiskt och det är bara i fram dom är lite mer rymliga. Nu skall jag slippa mitt probelm med en klämd tå. Jag har nämligen en tå som är nämligen längre än själva stortån vilket i bland gör det svårt med att få just skor att passa! Jag köpte ett par skor jag verkligen ville ha i en härlig färg som kommer passa fint till mitt nya träningset som jag köpte på Gekås i går! Kläderna var otroligt billiga men skorna väldigt dyra. Balans.

Nya löparskor från Asics

I går ansträngde jag mig verkligen också för att prova andra märken. Det var nämligen ingen mer i butiken än jag själv och Stefan. Det var en väldigt bra övning för jag insåg väldigt snart att Asics passar min fot och är det märke som jag tycker har väldigt sköna skor.

Nu har jag ingenting att skylla på, så det är bara att ut och testa mina löpskor. När jag köpte skorna så kunde man betala 39 kr för att få dom impregnerade direkt! Det tog cirka 40 sekunder. Skorna fick skorna ett lager med inpregnering som gör att de blir smuts- och vattenavvisande! Perfekt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.