Jobbar hemifrån!


Jag jobbar hemifrån! I går tog vi ett aktivt beslut på min arbetsplats att försöka att i möjligaste mån att jobba hemifrån. Detta för att hjälpa till att bidra och få ner kurvan med fall av Covid-19. Vi har ett luftigt och fint kontor där vi inte sitter så tätt men det är ändå ett antal människor från olika delar av staden som samlas med allt vad det innebär. Ett klokt beslut tycker jag.

Jobba hemifrån kräver planering

Det innebär att jag har lite mer erfarenhet sedan förra gången innan sommaren av att jobba just hemifrån. Vis av just det så försöker jag nu planera min tid på ett bättre sätt. Det är lätt att man börjar i gryningen och inte reser sig från sin plats mer än att hämta kaffe. Denna gången skall jag vara smartare.

Jag började därför att jobba tidigt i morse för att kunna planera in ett träningspass på lunchen. På så sätt få jag in rörelse och träning. I min plan är också en hundpromenad varje eftermiddag, istället för en kaffepaus inplanerad för att inte sitta för många timmar i sträck.

Första dagen känns som jag lyckas, men jag vet hur svårt det är, så nu gäller det att planera möten på ett smart sätt. Som alltid handlar det om SMART planering. Sämre arbetsplats kan man ha!

Blommor från min trädgård

Min arbetsplats blev mitt vackra matrum som ännu inte är klart. Men här sitter jag bra i soffan med min dator och ljuset är fantastiskt. Särskilt en dag som denna med strålande sol. Träningen på lunchen gick över förväntan nu gäller det att hålla i dessa goda rutiner och bra planering!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.