Kärleksmums till fikat


Kärleksmums är bland det godaste jag vet till en kopp kaffe! Tanken är att det blir kärleksmums även till fikat i husbilen. Jag har fyllt frysen både i huset och frysen i husbilen med denna favoritkaka. Det bästa är att dom blir precis lika goda, om inte godare, när dom kommer från frysen. Dom brukar dock aldrig bli långvariga där av en anledning.

Kärleksmums till fikat

Jag gör mina kärleksmums i en långpanna. Jag har fått min mammas recept. Ett heligt recept med dom mest fantastiska kärleksmumsen som finns!

Gofika i husbilen

Vi preppar vår husbil med allt som man kan tänkas behöva och försöker vara kloka i våra val. Vad kan vara mer klokt än att säkerställa så att man har med sig ”gofika”. Det finns alltid plats för en fika. Kärleksmums är dessutom alltid lika gott.

Stefan har byggt färdigt förvaringssystemet och har nu fyllt en av backarna med ramlösa och coca cola zero. En back är avsedd för Champagne. Det övriga systemet som man når från garaget är anpassninsbart till 100% vilket betyder att vi kan förändra det efter våra behov. Sanninen är ju den att vi vet inte mycket om campingliv. Just därför hoppas jag att vi kan ge massa tips. För dom tips man verkligen behöver som ny campare kanske man för länge sedan har glömt när man haft husbil i många år.

Kärleksmums på husbilsfärden kan aldrig bli fel

Oavsett vad vi vet eller inte om campinglivet så är jag är så himla glad för vår husbil. Nu väntar många äventyr framöver! Alla steg är lika roliga! Kärleksmums på husbilsfärden kan aldrig bli fel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.