Knäckt några revben!


Jag har så himla ont! Trillade handlöst och har knäckt några revben på ena sidan om bröstkorgen som jag landade på utan att ha möjlighet att ta emot mig själv. Tappade andan och det gjorde så himla ont. Detta var nu 14 dagar sedan och vad gör jag! Jo med min vanlig energi så tänkte jag att nu får det vara nog. Så jag tog min nyinköpta hacka och hackade mig igenom stenhård jord för att få bort orgräs. Det gjorde ont, men alla som känner mig vet att jag sällan ger upp och är ganska uthållig.

Några knäckta revben
Knäckt några revben men glad ändå!

Jag fortsatte för säkerheltsskull att renska alla land, trots smärtan när jag böjer mig ner, men nu är det i alla fall gjort och jag kan njuta av hur fint det ser ut. Dock med outhärdlig smärta! Jag kan dock inte klaga hos någon för jag har åstadkommit det alldeles själv!

I dag kan jag inte ens knyta skorna

Det slutade med att jag inte ens kan böja mig ner i dag! Så ont. Kan inte ens knyta skorna. Så går det ”när huvudet är dumt”, som min mor skulle ha sagt. Nu är det bara att vila upp eländet och inse att man kanske, bara kanske behöver ta det lite lungt i bland! Svårt för någon som mig att inse bara!

Det skall tydligen ta 1-2 månader att läka, men jag har åtminstone varit ute och powerwalkat 2 dagar i rad. Känner att det kanske inte heller var det bästa men det som inte dödar härdar, heter det ju, så jag kör på det!

Om någon har några snabb-läkningstips så mottages dom tacksamt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.