Kräftor och fredagsmys med champagne!


Gårdagen slutade väldigt bra och med vår vana trogen så åkte vi hem och firade veckans händelser då Stefan i vanlig ordning lagt en flaska champagne på kylning! Dagen till ära blev det kräftor och fredagsmys med champagne. Det var så himla gott. Finns få saker som slår kräftor och färska baugetter med smör och majonäs! Ett glas champagne gör pricken över i helt klart.

Kräftor och fredagsmys med champagne!
Kräftor och fredagsmys med champagne!

Vovvarna fick egen meny

Till vovvarna hade jag sparat lite fläskfilégryta som dom fick i stället. För mig är det viktigt att dom också får något gott när det är fredag och vi firar lite extra!

Vovvarna fick egen meny

Ni ser att det står små fat med kött mitt bland kräftorna. Dom är så klart till dom små trollen. Boss han ser mest ut som om han är rädd att missa något! Min lilla sötnos!

Till oss blev det även varsin förrätt med laxröra och röktlax!

Så himla mysigt att komma hem en fredag och bara sitta och mysa. Vi känner verkligen att det är viktigt att sitta där och prata om veckan som gått. Denna vecka har Stefan fått flera nya jobb så vi firade så klart det också.

Vårt matrum blev verkligen den där underbara platsen som vi önskade. Med fönsterpartier åt två håll så ser man årstiderna skifta och det är så underbart!

Hämtade också ut ett paket med min nya helt bedårande kavaj med volangärmar. Jag provade den sent på kvällen när det var kolmörkt men jag bara älskar den. Måste visa er och den är en verkligen ett ”Berith plagg” med det där lilla extra och annorlunda touch som jag gillar!

I helgen hoppas jag att det blir både lite långa skogspromenader och kanske eventuellt ett bullbak! Jag gjorde så fantastiskt goda kardemummabullar för 2 veckor sedan, så jag tänkte förfina det receptet lite om jag får lite tid över i helgen!

Vill även hinna med lite trädgårdsjobb, för jag gillar när det är fullt upp och för egen del så känner jag mig så nöjd med mig själv när jag får mycket gjort. Önskar er en underbar start på er löredag och helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.