Nu ha jag fått hem fint set från Rotate


I går hämtade jag ut min fina nya mys-set från Rotate på posten i rosa! Så fint! Hade även beställt ett set i grått men färgen blev inte bra på mig så jag får skicka tillbaka det. Som kompensation så beställde jag i stället en ny kavaj från Custommade som jag har hållt utkik efter länge och som först nu kom ut i butik! Ett måste i min garderob! En ursnygg kavaj med volangärmar som även man kan använda som klänning om man är modig, och modig är jag!

Hur som helst så älskar jag mitt nya set som har en kort tröja som slutar i midjan och en luva och superskön inuti. En stor logga på ena armen och även på ena benet! Jag har small på min och dom passade perfekt och var till och med lite stora.

rosa set från Rotate
Nu ha jag fått hem fint set från Rotate

Färgen är helt underbar! Skall fota med det på mig men det får bli en annan dag. Nu väntar jag med spänning på nästa paket med den fina kavajen som jag beställt

Mys-set i rosa med logga

Så härligt med lite nytt! Perfekt att mysa i höstvädret!

Så nu fyller jag på i min garderob och kan hänga in lite nya fina kläder! Nu längtar jag tills kavajen kommer. Jag känner på mig att den kommer bli en superfavorit. Den är dessutom mörkgrön!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.