Lite presenter från min födelsedag!


Tänkte jag skulle visa er några av de presenter jag fick i present när jag fyllde år! Jag fick bland annat världens finaste skinnklänning, precis en sådan jag ville ha! Jag provade en i våras och var tveksam om jag skulle lägga så mycket pengar på en enda klänning. Nu fick jag den i present och blev så himla glad.

Figursydd från Ganni och med vida ärmar. Jag kommer även kunna ha den till skinnbyxor. Det kommer bli coolt nu till hösten! Den har tryckknappar hela vägen!

Av min mamma fick jag en skål som jag länge önskat mig. Älskar den för att det har blå ”pluppar”, och jag har även en likadan ofärgad! Den skålen jag fick av mamma skall jag särskilt förgylla min Designers Guild servis med turkost i, det kommer bli jättefint! Perfekt för en enkel sallad, för grädde till kakan eller något annat tillbehör när man äter middag! Älskar fina saker! Gärna som glittar lite som denna skålen!

Så vacker! Den skall få en hedersplats i mitt nya vitrinskåp när det är klart.

Jag blev också firad på jobbet och min före detta chef bjöd ut mig på lunch på världens bästa ställe! En sådan härlig dag. När jag skulle åka tillbaka till jobbet efter lunchen så ringde mina arbetskamrater och undrade var jag var någonstans, efter jag var lite sen. Det visade sig att dom hade köpt kakor och skulle sjunga och fira mig! En fantastisk dag helt enkelt! Som började redan 05:00 på morgonen med skönsång från Stefan och vovvarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.