Lördagsfeeling!


Härligt med lördag och ledigt! Lördagsfeeling! I dag skall jag göra något som jag ännu inte har gjort till fullo. Plocka bort julen! Jag skall också sy lite på min klänning! Maten råkar redan vara klar för hela dagen för i går kväll gjorde jag Italienska biffar och även Grönsakssoppa med Frikadeller.

Så till lunch blir det Italienska biffar med Haricot Verts och Fetaost. Till middag i kväll blir det Grönsakssoppa med Frikadeller och vitlöksbröd även om jag bara kommer få äta ett enda vitlöksbröd så är det ändå en god känsla att allt redan är klart. Det är vad jag kallar helgledigt!

Träningen går så himla bra!

Träningen skall vi förstås inte glömma. Jag har redan avverkat mina första 30 minuterslöpning! Gick utomordentligt bra och det känns toppen! Nu känns det som det är ”payback time” för all energi jag lagt ner dom senaste veckorna och på måndag är det invägning och mätning som vanligt!

Jag måste säga att jag känner mig oerhört peppad!

När man tränar hemma behöver man inte vara lika snyggt klädd. Jag kör bara på!

I går gjorde Stefan klart den nya anläggningen för Hydroponisk odling och vi satte massor av olika salladssorter och kryddor! Nu får vi ser hur det går innan jag visar er i detalj hur denna anläggningen är tillverkad. Den är stor och rymmer totalt 24 plantor. Jag skall visa er mer sedan. Stefan har precis satt den i bruk men det skall inhandlas några fler slangklämmor i dag!

Ny teknik hydroponisk anläggning
Hydroponisk odling ”in the making”

Tanken med det är att vi sätter flera små krukor av sallader och kryddor och sedan när man använder en kruka så sätter man bara en ny. Ett sätt att slippa köpa sallad och kryddor i mataffären och i stället vara självförsörjande och med en hydroponisk odling på insidan så jag kan odla annat på utsidan i min lilla köksträdgård.

Så nu vet ni vad jag pysslar med på en lördag. Lite av varje helt enkelt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.