Mammas åsikt om Corona Virus!


Min mamma är absolut den bästa mamman som finns. Ringde henne i dag och frågade hur det var med tanke på Corona Virus!

Hon var mest oroligt för att jag skulle få Corona. För sin egen del var hon inte alls orolig. Hon pratade glatt på!

”I går var jag på bingo med 100-tals människor, och i förgår var jag på PRO möte också där med hundratals människor. Jag går och handlar själv och fixar. Jag är inte rädd, skulle jag få det och bli så sjuk så dör jag väl! Konstaterade hon glatt!

Hon hänvisade till ett skämt hon dragit på PRO mötet ”att vi behöver inte vara oroliga, det är bara gamlingar som dör”, alla hade gapskrattat och tilläggas skall att mamma var äldst i sällskapet strax 87 år gammal! Ja, det där är min mamma i ett nötskal! Kul som få! Har begåvningen att skämta om det allvarliga, men hon har skäl att göra så.

Hon var med på den tiden Asiaten fanns och i Mariestad. Staden jag kommer i från. Då var det ett antal unga människor som dog. Min mamma har jobbat inom sjukvården i hela sitt liv.

Hon tyckte det var bra att jag skulle jobba hemifrån, men själv tänkte hon då rakt inte fundera på att inte gå ut. Min storebror hade erbjudit sig att handla åt henne, men det vill hon inte höra tala som. Hon drog slutsatsen att vad är det för nytta med det? Det innebär bara att min storebror blir smittad och kommer smitta henne i stället. Då drog hon slutsatsen att då är det bättre att hon blir smittad direkt, och skulle hon dö, så var det väl meningen då! 🙂

Hahahaha, ja jag skrattar för jag gillar min mammas inställning och kanske är det för att jag är lik henne i mitt tänkt! Jag måste dock tänka på dom i min omgivning och det tar jag på största allvar! Jag gillar dock min mamma och hennes inställning att inte bekymra sig för mycket och inte dra på för stora växlar någonsin!

Hoppas ni har en fin dag! Nu har jag varit på blomsterlandet och köpt blommor så jag skall få påskfint nu när jag måste vara hemma i nästa vecka!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.