Min lilla mamma fick åka ambulans 2 kommentarer


I fredags på jobbet fick jag ett samtal sent på eftermiddagen att min mamma hade fått åka ambulans in till KSS. Min bror som bor närmast mamma (Skövde) befann sig uppe i Söderhamn med sin fru Marie för att hälsa på hennes föräldrar.

Min storasyster fick då ringa ambulans för att mamma hade så ont och dessutom hade blod i avföringen. Hon kunde inte gå och visste inte vad hon skulle ta sig till för att hon ovanpå detta fått ett ryggskott!

Nu har hon gudskelov kommit hem igen. Hon blev utskriven klockan 10:35 igår och fick transport hem och jag har nu pratat med henne. Man har röntgat henne i ryggen och i höften för hon har gjort en höftoperation tidigare.

Min bästa storasyster Anita har hanterat allt med sjukhuset och pratat med sköterskan och fixat.

Mammas vovve tog Mari hand om, en tjej som ofta hjälper min mamma med hunden. Tänk vilken ängel. Hon instagrammade mig och sa att ”hälsa mamma att hon inte behöver tänkta på Bosse” jag har honom så länge det behövs!!!!!

På tisdag har jag tagit en ledig dag för att åka upp och hjälpa mamma med att handla och gå ut med hunden och fixa lite i största allmänhet.

En tur till Mariestad

Jag hade planerat att åka upp för mamma fick en IPAD här om veckan! Så Anita (min storasyster) och hennes Micke åkte upp och fixade allt det tekniska. Jonny min storebror hade fått en inköpslista vad han skulle köpa för modell och nu är det min tur att se till att lära henne lite mer.

I dag skall jag därför baka mazariner enligt mammas och mormors recept för att ta med mig upp till fika! Jag har nämligen fått mammas alla mazarinformar och mandelkvarn för jag älskar mammas mazariner. Nu skall jag överaska med att ta med mig sådana upp. Att göra mazariner tar några timmar så det är inget man svänger i hop på en lunchrast direkt! 🙂

Hoppas ni får en bra start på er söndag!!!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Min lilla mamma fick åka ambulans