Mitt nya jobb – Business Office Manager


För er som undrar så är detta mitt nya jobb! Jag jobbar alltså på ett företag som heter GVA Technology, det är ett företag som ägs till hälften var av Geely och Volvo och ligger på Lindholmen. Nu har vi precis gått ut med att jag fått detta jobb och det är därför nu mer officiellt. Tänkte jag skulle delge er lite mer av min privata sida och vad jag jobbar med nu.

—————————————————————————————

Berith Fagerström appointed Business Office Manager at GVAT, Geely Volvo Automobile Technology

I am happy to announce that Berith Fagerström, currently working as Project Leader and Finance Controller at Competence Development, Global Retail, will take on a new challenge as Business Office Manager at GV Automobile Technology.

In her new role Berith will have the responsibility for HR, Communication and Finance of the company.  .

Berith has significant experience from working in several different functions and having experience from running a business and will therefore be a great asset in building up GVAT. Berith will start her new position at February 19th.

Please join me welcoming Berith Fagerström to our team, and wish her the best of luck in her new role.

Hans Lindh

CTO/Co-CEO for GVA Technology

————————————————————————————–

Så det är vad jag jobbar med till vardags just nu och som gör att jag för tillfället har en hel del att sätta mig in i med allt i från lönesystem, nyanställningar, businessplan, kommunikation och mycket annat som måste till när man startar upp ett företag. Så himla roligt!

Jag känner mig så himla glad över mitt nya jobb! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.