Underbar julafton och även tomten var här!


Vi har haft en helt underbar julafton och även tomten var här hos oss. Till och med vädret har varit och är helt perfekt. Här nere i Göteborg är det sällan en vit jul men vi har faktiskt lite snö på marken som kom natten till julafton. Det är dessutom minusgrader och sol vilket gör det fantastiskt vackert på utsidan!

Så här blev vårt underbara julbord!

Älskar alla förberedelser inför jul och högtider

På vår julafton ägnade jag hela förmiddagen från tidig morgon till att baka tårta. Göra pajdeg för laxpajer och förbereda för Janssons Frestelse. Grilla revben, koka ägg och göra allt det där som måste fixas innan själva julbordet. För att inte tala om dukning. Jag älskar allt det där! Vovvarna är med mig i köket och det är en sådan mysig dag med alla förberedelser. Jag tycker själv att det är en av de mysigaste delarna att göra alla förberedelser!

Jag tycker själv att det är det roligaste med alla högtider att förbereda och fixa och göra fint!

Julbord hos oss

Vi bara hade det mysigt hela dagen och sedan visade det sig att tomten hade varit även hos oss. Jag fick en klänning från Custommade med tillhörande boots, sneakers och väska!

Klänning från Custommade

Jag fick även världens finaste dataväska. Det är något som jag har letet efter i flera år. Visst finns det dataväskor men alla ser ut som om dom är gjorda för män och jag vill inte ha en sådan väska. Jag har haft en väska för min laptop från Michael Kors i många år men har letat efter en ny. Så här ser den ut och kommer från Love Moschino. Helt underbar. Den har både ett kort handtag och ett långt så att man kan bära den ”crossover”.

Boots med kilklack

Älskar dom här dagarna när man är ledig och bara får vara hemma och pyssla och fixa. Nu måste jag dock sätta i gång mitt schema för träningen så att jag kommer i gång med den ordentligt efter alla godsaker man stoppat i sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.