Min träning startar i dag och inte 2022


Det finns ett skäl till att jag sätter i gång träningsåret 2022 redan nu. Det är nämligen en psykologisk faktor som spelar roll för mig. Jag tävlar aldrig med någon annan när det kommer till träning men jag tävlar alltid med mig själv. Att bli bättre, starkare, mer uthållig och så vidare. Att träningsstarta innan 2021 är för mig en psykologisk faktor att ”jag ligger före”. Känns bra för mig själv och då är det självklart att man satsar på sådant som känns bra.

Träningsprogram och armhävningsutmaning och plankan

Första träningsdagen inför träning 2022

I dag är en vanlig arbetsdag för mig och jag har bestämt att efter jobb kommer träning. Strax skall jag packa min träningsväska. Jag har också kommit fram till (fast jag vetat det hela tiden) att en gång för alla kommit fram till att träna på morgonen är inte för mig. Jag funderar alltid på att jag borde, men får inte till det utan att tvinga mig själv. Skälet är att jag lägger min morgon på att göra mig i ordning. Blogga. Fixa håret. Välja outfit. Sminka mig och jag vill helt enkelt inte ta bort den lugna stund på morgonen som detta är för mig. Vi kan konstatera att vi alla är olika och jag har kommit fram till vad som funkar för mig och vad som gör mig glad!

Jag har köpt ett nytt gymkort på ett nytt gym. Skall bli roligt med omväxling och pröva något annat så jag ser fram emot dagens träning.

Jag skall börja cykla för uppvärmning ftt bygga upp muskler runt mina knän och för att samtidigt belasta dom mindre som jag gör när jag springer. Så tre bra saker.

Köra igång träning innan 2022

Träna efter jobbet för tiden funkar bäst för mig

Börja cykla mer än jag gjort innan för mina knän.

Mitt första mål är -7 kg på vågen! Så med det så var jag i gång med träningen för nästa år!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.